PULYKAMELL GOMBÁVAL

HOZZÁVALÓK

  • Hozzávalók 4 adaghoz:
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 25 dkg gomba,
  • 1 dkg szárított rókagomba,
  • 1 csomag petrezselyem,
  • 60 dkg pulykamell filé,
  • 1 dl fehérbor,
  • 1 dl zöldségleves,
  • só,
  • bors

HOZZÁVALÓK

  • Hozzávalók 4 adaghoz:
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 25 dkg gomba,
  • 1 dkg szárított rókagomba,
  • 1 csomag petrezselyem,
  • 60 dkg pulykamell filé,
  • 1 dl fehérbor,
  • 1 dl zöldségleves,
  • só,
  • bors
AJÁNLOTT RECEPTEK ÉS CIKKEK
Mi legyen az ebéd hétvégén? 12 isteni recept a tavaszra hang…
Apropó: alma!
Teszt! Megnéztük hol a legjobb a sajtos-tejfölös lángos Buda…
Túl korán abbahagyják a szoptatást az anyák, pedig az anyate…
Új élet, karcsúbb alak – 9 tipp a hatékony életmódváltáshoz
Menza-körkép: ezt eszik az iskolások ebédre Oroszországtól D…

ELKÉSZÍTÉS

A fokhagymát és a gombát vágjuk apróra, majd keverjük össze a petrezselyemmel. A pulykamellet tegyük alufóliára, borítsuk be a gombával, majd csomagoljuk be. Öntsük rá a bort és a zöldséglevest, majd hajtsuk össze a fóliát. Előmelegített sütőben kb. 35 percig süssük. Sóval, borssal ízesítsük. Sóskrumpival vagy bagettel fogyasszuk.

MEGJEGYZÉS

Adagonként kb. 215 kalória
Elkészítési idő: 50 perc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *